Novi Sad
01.02.2012.
20:45
Predsednik Skupštine Vojvodine Šandor Egereši izjavio je danas u Briselu da pokrajinske vlasti nikada neće dozvoliti ekstremistima da naruše vrednosti Vojvodine.
  • ZsuZsanna

    02.02.2012 15:59
    ne znam
    mora da sam neki izrod mađarski, ali posle onog gnusnog saopštenja Predsedništva SVM o potrebi da Tadić pomiluje petoricu Temerinaca koji su izvršili strašan zločin,malo je reći da me nervira ovaj Egeresi Sándor koji ode čak do Brisela da bi nešto smatrao i poručivao.Bla,bla,bla i pokoje krečenje grafita...To više nije dovoljno.Stvarno mi je dosta ovog lika koji se ponaša kao da je državnik Titovog kalibra. Tompusi tu ne pomažu.I on i SVM trebali bi mnogo i više i bolje da rade u korist svih nas, a ne samo za sebe i naročito ne za Temerice.
  • Jr Kif

    02.02.2012 08:00
    jedva cekam da glasam za SVM
    pa da vidim kako se oni resiti
    problem "ekstremista", jedva cekam demokraciju
    po meri madzara !

    Zivela ne zavisna i medzunarodno priznata Fojvodina!
  • Mirko

    02.02.2012 06:54
    Huligani
    Ja bih vise rekao da se radi o krizi i neobrazovanosti drushtva...

    Samo glupav i neobrazovan narod bi i izazvao rat 90-tih, od tad nije mnogo pametniji...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna